♥ Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben Matty, 35 jaar, getrouwd met Stefan en moeder van drie lieve meiden.
Ook hebben we een heel lief hondje Teddy.

Ik hou van warm, knus en als het maar gezellig is! Van chocola met een lekker theetje en warme dekentjes op de bank. En dan heerlijk inspirerende en empowerende filmpjes kijken op you-tube. Want ja, ik moet toegeven ik ben een you-tube addict.

 

♥ Hoe ben ik begonnen als virtueel assistent oftewel VA:

Na ongeveer 8 jaar te hebben gewerkt als administratief medewerkster heb ik mezelf omgeschoold tot medisch secretaresse. Daarna heb ik ongeveer 8 jaar met veel plezier gewerkt in een ziekenhuis. Maar ik merkte dat er iets begon te kriebelen…ik wilde heel graag voor mezelf beginnen. Maar hoe dan?

Totdat ik in gesprek kwam met een inspirerende vrouw, een moeder die ik kende van school en toevallig een business coach is voor ondernemende moeders. (Wat ik niet wist. Zo zie je maar dat het universum toch meewerkt als je er voor open staat). Na een heel verhelderend gesprek tijdens een klasse uitje van onze dochters waarbij we het hadden over werk. Vertelde ze mij over het concept, Virtueel assistent. Ik was gelijk enthousiast maar twijfelde nog even.. Ik? Ga ik echt voor mezelf beginnen?? Dat wilde ik al heel lang maar kan ik dat wel?? Het antwoord van haar daarop was,

“Tuurlijk, gewoon beginnen en doen!”

En zo geschiede, ik volgde de training “Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf” bij Petra Fehring aan de academie voor Virtueel professionals. En ben van start gegaan met de ontwikkeling van mijn eigen onderneming, Hart voor uw zaak.

 

♥ Waarom “Hart voor uw zaak”?

Ik ben een gevoelsmens, een denker, loyaal, heb aandacht voor anderen, enthousiast, lief, zorgzaam, en kan goed luisteren. Ik heb het beste voor met anderen. Daarom dus Hart, voor uw zaak. Omdat ik jou heel graag wil helpen met jouw zaak!